Nattleveranser

DANX kärnverksamhet är nattdistribution, något som vi har över 20 års erfarenhet av. En nattleverans innebär att vi levererar varan följande morgon före kl. 07:00. DANX är ledande på området nattleveranser i Norden och den enda leverantören som erbjuder nattleveranser med eget distributionsnätverk i alla nordiska och baltiska länder, där vi levererar direkt till bagageutrymmet på mer än 6 000 servicebilar, till bilverkstäder eller andra fördefinierade leveransplatser. Detta är bakgrunden till att vi kan garantera vår unika leveranssäkerhet på över 99 %.

   

DANX nattleveranser

Vi på DANX erbjuder nattleveranser både i och mellan de nordiska och baltiska länderna, samt från Europa till de nordiska länderna. Vi är specialiserade på transport och logistik av reservdelar till alla tänkbara branscher, vilket ni kan läsa mer om här. Vi erbjuder avhämtning av försändelserna direkt på ert företag under arbetsdagens lopp och distribuerar dem sedan under natten i hela Danmark samt Norden. Alternativt kan ni välja att hämta era reservdelar direkt på något av våra lager som ligger geografiskt utspridda på olika ställen i alla länder.

   

Utöver nattleveranser i och mellan de nordiska länderna, erbjuder vi även leveranser från Europa till de nordiska länderna. Vi har flera in-night flows i Nederländerna, Tyskland och Belgien, där försändelsen avhämtas tidig kväll för nattransport så att vi kan leverera den till slutdestinationen före kl. 07:00 nästa morgon. Detta gör det möjligt för oss att transportera reservdelar från Europa till de nordiska länderna på tolv timmar.

Vår unika struktur har gjort det onödigt för många av våra samarbetspartners att lägga ekonomiska resurser på att hålla egna lokala lager. Även utan egna lagerlokaler får våra kunder optimala villkor för planering av tid och resurser, eftersom de kan vara säkra på att ha sina reservdelar tidigt nästa morgon, i tid före arbetsdagens start.

   

Fördelar med nattleveranser

Det är vår stora erfarenhet av nattleveranser samt vårt utbyggda och avancerade distributionsnätverk i Norden som gör det möjligt för oss att erbjuda denna enastående leveranssäkerhet på över 99 %. Detta innebär att ni som kund kan känna er säkra på att era varor kommer i tid följande dag och att ni därmed kan effektivisera arbetsdagen optimalt.

Det ger våra kunder en rad fördelar att vi har flera in-night flows från Nederländerna, Tyskland och Belgien samt att vi levererar direkt till bagageutrymmet på över 6 000 servicebilar, till bilverkstäder eller andra fördefinierade leveransplatser. En av fördelarna med nattleveranser är t.ex. snabbare tillgång till reservdelar samt ett bättre nyttjande av teknikernas arbetstid. Enligt vår åsikt ska tekniker ägna sin tid åt reparationer och inte åt att vänta på att få tillgång till de reservdelar som behövs.

Därför levererar vi under loppet av natten, så att teknikerna har sina reservdelar på morgonen och på så vis kan vara i gång hos kunderna när arbetsdagen startar. Som vår kund kan ni vara säkra på att efterfrågade reservdelarna finns tillgängliga vid den tidpunkt som ni har angett att ni behöver dem från. Genom att använda er av nattleveranser kan ni beställa reservdelarna det sista ni gör på arbetsdagen och sedan få dem levererade morgonen efter, före arbetsdagens start, så att arbetet kan påbörjas direkt. Kort sagt minskar nattleveranser den spilltid ni annars skulle ha lagt på att vänta på reservdelarna och leder på så vis till att arbetsdagen blir effektivare. Våra analyser har visat att teknikerna hinner med 1–2 uppdrag mer om dagen när företaget väljer att använda sig av vår enastående infrastruktur och logistik.

Om ni vill läsa mer om fördelarna med nattleveranser kan ni ladda ner vår PDF i menyn till höger. Ni kan även fylla i kontaktformuläret eller ringa oss, så kan vi diskutera vilka fördelar som just ni skulle uppnå genom att använda er av nattleveranser.

   

Nattleveranser är bara en del av vår produkt!

Vår kärnverksamhet är nattleveranser och grunden för en rad olika tjänster som vi erbjuder. Leveranser kan ske både i Danmark eller till något av de andra nordiska eller baltiska länderna. Utöver detta erbjuder vi även international in-night distribution, där vi garanterar leveransservice på tolv timmar från Centraleuropa till de nordiska länderna. Dessutom erbjuder vi även förvaring, där vi som ledande specialist på reservdelslogistik har utvecklat en enastående infrastruktur i Norden med mindre depåer av tidskritiska reservdelar (även kallat FSL – Field Stock Location). Detta möjliggör akuta leveranser 24/7 inom en, två eller fyra timmar. Avslutningsvis erbjuder vi även PUDO-tjänster. Denna beteckning står för Pick-Up-Drop-Off, vilket är en bemannad plats där vi lämnar ut reservdelar till tekniker samt tar emot deras returdelar. Vår infrastruktur garanterar er en transportleverantör av högsta kvalitet och med vår leveranssäkerhet på 99 % kan ni som kund vara säkra på att få en god service när ni använder er av våra nattleveranser.

Om ni är intresserade av att veta mer om våra nattleveranser eller har några frågor, får ni gärna kontakta oss på +46 8 556 368 00 – vi svarar i telefon 24/7. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi er för ett samtal om hur våra nattleveranser passar för just era behov.

    

Kontakt os

Du är alltid välkommen att ringa oss på
+46 (0)8 556 368 00.Vi svarar dygnet runt, 24/7

Kontaktformulär

Navn *
E-mail *
Telefon
Ämne *
Om du önskar läsa mer om DANX vänligen ladda ner vår PDF här: