DANX on Pohjoismaiden johtava varaosalogistiikan asiantuntija

Ydinosaamistamme on yöjakelu, jossa toimitamme tilauksen Pohjoismaissa ennen aamu seitsemää yli 6000 huoltoautoon sekä tuhansiin autokorjaamoihin tai muihin ennalta määritettyihin toimituspaikkoihin. Olemme erikoistuneet Pohjoismaissa sekä maakohtaisiin että rajat ylittäviin jakeluratkaisuihin ja lupaamme yli 99 prosentin toimitusvarmuuden.

Yöjakelut Euroopasta

DANX:lla on useita tavaravirtoja niin Hollannista, Belgiasta kuin Saksastakin ja pystymme tarjoamaan 12 tunnin jakelupalvelun Keski-Euroopasta Pohjoismaihin. Katamme pohjolan pitkät välimatkat tehokkaasti hyödyntämällä verkostossamme sekä lentoja että nopeita pakettiautoja, jolloin pystymme jakelemaan varaosat perille kello 07:00 päivänä 1. Verkostomme sisältää myös kustannustehokkaamman perinteisen maantiekuljetusratkaisun, jolloin jakelu on päivänä 2-3.

Hätävarastot, PUDOt ja aluevarastot

DANX tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää ainutlaatuista hätävarastoverkostoaan (Field Stock Location, FSL). Hätävarasto on pienempi, tärkeitä varaosia sisältävä varasto, jonka avulla voimme toimittaa kiireellisiä varaosia erittäin nopeasti 24/7. Meillä on lisäksi Pohjoismaiden kattavin PUDO-toimituspaikkojen verkosto (Pick Up – Drop Off) sekä perinteisempiä aluevarastoja (RDC), joissa keräilemme osat päivän aikana ja toimitamme ne edelleen yöjakeluverkkomme kautta aamulla loppuasiakkaalle.

   

DANX palvelee kaikilla varaosalogistiikan osa-alueilla

DANX on kuljetus- ja logistiikkayritys, joka on erityisesti keskittynyt huoltopalveluita tarjoavien yritysten logistiikkaan sekä jälkimarkkinoihin. Yrityksemme perustettiin alun perin palvelemaan erittäin vaativaa IT-alaa, jolle toimitusvarmuus, yöjakelu, PUDO-toimituspaikat, SWAP-palvelu sekä 24/7 auki olevat varaosavarastot olivat äärimmäisen tärkeitä. Nykyään asiakkainamme on lukuisten eri alojen asiantuntijoita, jotka kaikki hyötyvät innovatiivisista logistiikkaratkaisuistamme sekä laadukkaasta palvelustamme.

Tietotekniikka
Kodintekniikka
Autoteollisuus
Maa- ja metsätalous
Trukit ja nostimet
Ja monia muita
   

Yöjakelun edut

Yöjakelu lähetetään alkuillan aikana ja toimitetaan seuraavana aamuna viimeistään kello 07:00. Yöjakelu tuo asiakkaallemme useita etuja, kuten varaosien paremman saatavuuden sekä huoltoteknikoiden käyttöasteen nostamisen. Meidän näkemyksemme mukaan teknikon aika on tehokkaimmin käytössä huoltotoimissa – ei varaosien odottelussa tai logistiikan hoitamisessa. DANX hoitaa ne teknikon vielä nukkuessa. Kokemuksemme mukaan teknikko ehtii keskimäärin 1–2 asiakaskäyntiä enemmän päivän aikana, kun DANX toimii kumppanina logistiikassa. Sama pätee toimituksissa korjaamoihin: Jos varaosa on käytettävissä jo aamulla, voi työ alkaa heti. Jos tarvittava osa taas saapuu vasta päivän aikana, täytyy korjaus usein siirtää seuraavaksi päiväksi. Yöjakelu on ratkaisu silloin, kun toimitus aamulla ei riitä.

   

Euroopan syöttöliikenne yöjakeluverkkoon

DANX:lla on useita syöttöliikenneratkaisuja Pohjoismaihin muun muassa Hollannista, Belgiasta ja Saksasta. Suuret globaalit logistiikkayritykset ylpeilevät 24 tunnin toimituksella – DANX tarjoaa 12 tunnin kuljetuspalvelun Keski-Euroopan varastoista Pohjoismaihin. Jotta Keski-Euroopasta lähtevät kuljetukset saavuttaisivat kaukaisimmatkin vastaanottajat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, hyödynnämme muun muassa Düsseldorfin lentokentältä lähteviä iltalentoja. Kuljetamme Hollannista lähtevät toimitukset pakettiautoilla alle 12 tunnissa Keski-Ruotsiin saakka. Vastaavasti Hannoverin ja Hampurin varastoista lähtevät toimitukset kuljetetaan nopeasti pakettiautoilla Tanskaan, Etelä-Ruotsiin ja jopa Osloon saakka ilman lentokuljetuksia. Hyödynnämme verkostossamme myös kotimaan lentoja. Näin pystymme kattamaan huomattavasti suuremman osan Pohjoismaista kuin mikään muu jakeluverkosto. DANX on ainoa logistiikkayritys, jolla on kaikissa Pohjoismaissa oma yöjakeluverkosto, jonka ansiosta voimme taata ainutlaatuisen, yli 99 prosentin toimitusvarmuuden.

   

Hätävarastot, PUDO-toimituspaikat ja varastologistiikka

Yöjakelun lisäksi DANX tarjoaa myös muita palveluita, kuten perinteisen varastoinnin (RDC – Regional Distribution Center), hätävarastoinnin (FSL - Field Stock Location) ja PUDO-verkoston (Pick Up - Drop Off). Hätävarastomme lupaa osat toimistoaikana lähtövalmiiksi 15 minuutissa ja sen ulkopuolellakin alle tunnissa oli sitten ilta, yö, viikonloppu tai kansallinen pyhäpäivä. Osat voi halutessaan noutaa hätävarastolta, tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää pikakuljetuksen suoraan kohteessa jo työskentelevälle teknikolle. Meillä on 28 strategisesti sijoitettua hätävarastoa ympäri Pohjoismaita. PUDO on miehitetty toimituspaikka, josta luovutamme osia teknikoille ja otamme vastaan palautuksia. Esimerkiksi IT-sektorilla osien palautusprosentti on usein yli 90 %, joten koulutettu PUDO-henkilöstö on avainasemassa, jotta varmistetaan osien oikea käsittely ja edelleentoimitus päämiehelle. Useat asiakkaistamme hyödyntävät kentällä ulkopuolisia palveluntarjoajia, jolloin ei ole varmaa, kuka teknikoista milloinkin on vapaana tarvittavalle huollolle. Tällöin osat voidaan toimittaa loppuasiakasta lähimpänä olevaan PUDOon, josta ensimmäinen vapautuva teknikko voi ne noutaa matkalla huoltokohteeseen. Meillä on Pohjoismaissa yli 75 PUDO-toimituspaikkaa.

Lisätietoja DANX:sta saat kotisivuiltamme osoitteesta www.danx.com

    

Yhteydenottolomake

Nimi *
Sähköposti *
Puhelin
Aihe *

Ota meihin yhteyttä

Meille voit aina soittaa numeroon +358 9 4241 4000, vastaamme 24/7.

Halutessasi meistä lisätietoja, ole hyvä ja tutustu oheiseen PDF-esitteeseen.

DANX toimii yöllä ja päivällä